آدرس: تهران، اتوبان آزادگان، خیابان عرفان

(شرکت بازرگانی - تولیدی ایران پارس)

09123100775

بررسی عایق رطوبتی در ساختمان

2018,10,15

عایق رطوبتی در ساختمان یکی از روش های جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل می باشد .یکی از مهم ترین مشکلات ساختمان ها وجود رطوبت و نم در ساختمان می باشد که با شروع فصل پاییز و زمستان احتمال افزایش این رطوبت ها بیشتر خواهد شد . وجود نم و رطوبت در ساختمان به مرور خسارت های جبران ناپذیری را به ساختمان وارد می کند ، استفاده ازعایق رطوبتی تنها راه حل در امان ماندن ساختمان ها از نفوذ رطوبت و نم به داخل می باشد .

یکی ازروش های متداول را می توان به روش قیروگونی پشت بام ساختمان ها اشاره کرد که از قدیم تا به امروز برای جلوگیری از نفوذ آب باران به ساختمان کاربرد دارد ولی با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی استفاده از ایزوگام به عنوان عایق رطوبتی جایگزین روش قیروگونی ساختمان گردید. عایق های رطوبتی به دلیل مقاومت و پایداری و کیفیت بالا و دارا بودن پشم شیشه در دیوار و سقف ساختمان ها به کار می روند و از بروز مشکلات ناشی از وجود رطوبت و نم در ساختمان جلوگیری می کنند .

استفاده ازعایق رطوبتی در بازسازی ساختمان

در بازسازی ساختمان معمولا قسمت های مختلفی مانند پشت بام ،کف سرویس های بهداشتی و آشپزخانه،تراس و استخرعایق کاری می شوند تا آب و رطوبت به مرور زمان به داخل آن نفوذ نکند .طول عمر عایق های رطوبتی بستگی به شرایط آب و هوایی ، نوع نگهداری از آن ها دارد که با توجه به آن طول عمر مفید برای ایزوگام 15 سال ، قیروگونی 10 سال و عایق نانو حدودا 15سال می باشد.

عایق رطوبتی

مزایای استفاده ازعایق های رطوبتی

مقاوم در برابر آب و رطوبت

قابل اجرا بر روی تمامی سطوح کار

از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می باشد

دوام و پایداری بالا و مقاوم در برابر اشعه UV

انواع عایق رطوبتی و کاربرد مهم آن ها

عایق های رطوبتی به 3 دسته کلی عایق رطوبتی مایع ، عایق رطوبتی قیروگونی ، عایق رطوبتی پیش ساخته با توجه به موادی که در ترکیب آن ها به کار رفته تقسیم می شوند .یکی از روش های متداول عایق کاری در کشور ما استفاده از قیروگونی است .امروزه اغلب عایق ها از پشم سنگ یا پشم شیشه تهیه می شوند و در برابر حرارت و نفوذ آب و صدای محیط مقاومت بالایی دارند . انواع ویژه ای از عایق ها هستند که تمامی ویژگی های عایق های حرارتی و رطوبتی و صوتی را دارند و امروزه در ساختمان ها بسیار کاربرد دارند .

عایق رطوبتی ایزوگام

ایزوگام یکی از انواع عایق های رطوبتی می باشد که نسبت به قیروگونی دردسر کمتری را دارد .بعضی از انواع این عایق ها دارای پوشش فلزی آلومینیومی برای جلوگیری از نفوذ و جذب اشعه خورشید در طول روز می باشد واشعه قوی خورشید را که به مرور زمان باعث از بین رفتن ایزوگام می شود، منعکس می کند . از مزایای استفاده این عایق رطوبتی وزن سبک آن می باشد .

این عایق ها می توانند درجه حرارت های بالا و پایین را به خوبی تحمل کنند و دچار شکنندگی و پوسیدگی نمیشوند.به دلیل داشتن لایه پلی استر در برابرانبساط و انقباض ساختمان و فشارهای احتمالی مقاومت خوبی را از خود نشان می دهند و انعطاف پذیری خوبی را دارند .از معایب این عایق های رطوبتی می توان به حساسیت نگهداری از آن ها اشاره کرد . در صورتی که از آن ها به درستی نگهداری نشود امکان خراب شدن آن ها وجود دارد .

 عایق پلیمری پاششی

در این نوع از عایق ها دیگر مواد پایه قیر استفاده نمی شود به همین دلیل سازگاری بیشتری با محیط زیست دارند و آلودگی کمتری را وارد محیط می کنند . از حرارت برای نصب این عایق ها استفاده نمی شود. از این عایق های رطوبتی بیشتر در سطح هایی با ارتفاع بالا به دلیل ساختار پاششی آن ها بیشتر کاربرد دارد . در حین انجام کار خطرات کمتری برای نیروهای کار به وجود می آید و به خاطر استفاده نکردن از حرارت برای اجرای این نوع ازعایق ها روی لوله های پلیمری بسیار راحت می باشد . مقاومت و انعطاف پذیری بالا و از لحاظ اقتصادی به صرفه می باشد . هیچ گونه عناصر یا مواد مضر شیمیایی را از خود به داخل لوله هایی که توسط آن عایق کاری شده اند را انتشار نمی دهد .

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments